VVD Heerde kritisch op coalitieakkoord. Gebrek aan ambitie en lef is slecht voor de leefbaarheid voor onze inwoners.

Dinsdag 31 mei heeft Gerda Hardam zich namens de VVD kritisch uitgelaten over het voorgenomen coalitieakkoord van de GBBP, CDA & CU/SGP. Een coalitieakkoord zonder duidelijke doelen, beloftes of prioriteiten is iets wat je inwoners niet aan kan doen.

Tijdens de toelichting van de coalitiepartijen werd gelijk al een disclaimer gemaakt door de GBBP; ''Er wordt veel benoemd er zijn veel ambities, maar we kunnen niet alles uitvoeren. Zo werkt dat in de grote politiek''

Met een coalitieakkoord zonder doelstellingen en prioriteiten wordt de inwoner met een kluitje het riet in gestuurd. Je weet niet wat je kan of mag verwachten van deze coalitie.

Wij vinden dit jammer, want wij spreken veel inwoners die behoeft hebben aan duidelijkheid. Omdat zij vaak bij de gemeente terecht komen in een sluier van besluitenloosheid en onduidelijkheid. Het coalitieakkoord is een katalysator voor nog meer onduidelijkheid.

Gelukkig was het geluid vanuit de oppositie unaniem. Er is een gebrek aan duidelijkheid en ambitie. Onze inwoners verdienen beter.