Verkiezingsprogramma 2022-2026 VVD Heerde bekend!

Hoera!! Daar is het verkiezingsprogramma van de VVD (Volkspartij voor Vrijheid en Democratie) Heerde, Wapenveld Veessen en Vorchten. Duidelijke taal over wat we belangrijk vinden en wat we willen in 2022- 2026!

© Niels Niesen

Onze partij is voor velen een bekend en vertrouwd ‘’geluid’’. Anderen hebben misschien nog wat ouderwetse vooroordelen. ‘’Die partij is alleen voor ondernemers en rijken’’ hoor ik je misschien denken? Ha, mooi mis!  Ja, natuurlijk vinden we het belangrijk dat onze lokale ondernemers ook echt kunnen ondernemen. Vrij zijn van (te veel) overheidsbemoeienis.

Maar wat te denken van je eigen persoonlijke vrijheid? Wij geloven – meer dan andere partijen - dat onze kiezers zélf heel goed weten wat ze kunnen, wat ze willen en waar ze gelukkig van worden!


Vanzelfsprekend moet de overheid helpen waar dat echt moet. Ook wij zijn solidair. Niemand kiest voor armoede, woningnood of een wereld waar het niet goed gaat met de natuur. Het verschil is dat de VVD Heerde eerlijk en realistisch kijkt naar wat kan.

Geen poespas: maar gewoon een eerlijk verhaal. Want zeg nou zelf? Wat heeft elke Heerdenaar, Wapenvelder, Vorchter- of Veessenaar nu gemeen? Met elkaar gaan en staan we voor gemeente Heerde ''Blijft goed, wordt beter’’!


We willen samen met jou bouwen aan een toekomst, waar we gezond kunnen wonen en werken, in onze mooie dorpen en buurtschappen binnen onze gemeente. Waar het Veluwse karakter van onze dorpen blijft bewaard, precies zo mooi en trots als het karakter van onze inwoners.