VVD kamerlid zaterdag 28 januari in Wapenveld

Veel mensen ervaren grote afstand tussen hun ideeën en de landelijke politiek. De VVD is een volkspartij die luistert naar kiezers. Dus ook naar u, als inwoner van onze mooie gemeente Heerde !

Daarom komt VVD 2e kamerlid Malik Azmani uit Ommen op zaterdag 28 januari naar het centrum van Wapenveld. Onder het genot van een kopje koffie is hij graag bereid met u van gedachten te wisselen. Malik Azmani is specialist als het gaat om de Europese Unie en op het gebied van Immigratiebeleid.

Minister Jeanine Hennis komt begin maart naar Heerde.


Naast landelijke zaken kunt u ook lokale onderwerpen bespreken met de gemeenteraadsleden Ireen Bunnik en Gerda Hardam van de VVD Heerde. Na de 2e Kamerverkiezingen in maart a.s. worden vrij snel daarna de Gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De voorbereidingen hiervoor zijn al gestart. Graag vernemen we wat u bezighoudt, zodat we dit kunnen meenemen in het raadswerk of in de toekomstplannen voor onze gemeente. Wat we met uw vragen doen en of we uw vraag hebben kunnen oplossen zullen we natuurlijk aan u terugkoppelen.

In Wapenveld is de koffietafel ingericht van 10.30 tot 11.30 op het plein voor de Albert Heijn, W.H. van de Pollstraat 2.