Gerda Hardam Fractievoorzitter

Naam: 

Gerda Hardam -Postma

Geboortedatum: 

25-12-1959

Functie in gemeenteraad:

Raadslid sinds 2014

Raadslid omdat:

Ik graag eerlijk en oprecht meepraat over lokale vraagstukken. Bovendien ben ik trots op de fijne samenleving zoals wij die kennen in onze prachtige gemeente Heerde. Hiervoor wil ik mij graag inzetten en een positieve bijdrage leveren. 

Over mijzelf:

Zoals ik al zei, onze gemeente Heerde is prachtig. Ik voel me hier dan ook thuis en op mijn plek. Voor mijn liefhebberijen is alles bij de hand. Ik mag graag sporten en bewegen. Vaak fiets ik en hardlopen doe ik graag in onze mooie bossen. Wekelijks ren ik mijn rondje langs het Heerderstrand. Daarnaast is mijn passie watersporten. Onlangs zijn wij vanuit Limburg naar Friesland gevaren. Ik heb nooit geweten dat onze Gelderse IJssel de mooiste rivier van Nederland is. Werkelijk prachtig met de Hanzesteden. En sinds kort ook een prachtige haven in Veessen. Kunnen wij met onze boot zelfs aanleggen in (onze gemeente) Heerde, zoals dat in mooie letters op de spiegel van ons schip staat!

Voor de VVD gekozen omdat:

Het zit in mijn genen. Vrijheid is mijn grootste goed! Eigen verantwoordelijkheid hoort bij iedereen. Een hechte samenleving, een samenleving waarin iedereen mee kan doen, dat hoort ook bij de liberale beginselen! Bij de VVD Heerde voel ik mij thuis. Eerlijkheid, transparantie en gedegen politieke keuzes, dat is waar het bij ons om draait. De landelijke VVD is daarbij steeds een bron van nuchtere inspiratie!